Dörrar och fönster

Renovering av Dörrar ochf önster

Går du i tankar om att göra ett dörr och fönsterbyte? Då har du kommit rätt!  vårt företag  har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom dörr och fönsterbyte. Det finns en mängd olika utföranden på dörr och fönster – möjligheterna är oändliga, något som förstås är roligt men som också kan kännas överväldigande. Med utgångspunkt i dina önskemål och behov ser vi till att hitta rätt dörr och fönster för just din fastighet.

Att välja rätt dörr och fönster i Make Your Dream AB

Det finns flera olika val att göra när du ska byta dörr och fönster. Vi har listat fem saker  att hjälper dig välja rätt typ av fönster inför ett fönsterbyte:

Fönstrets och dörr egenskaper

Olika fönster passar olika hus och behov. Är det viktigaste till exempel att fönsterna är energieffektiva, inbrottssäkra eller att de har minimalt underhållsbehov? Väljer du exempelvis ett PVC-fönster eller ett aluminiumfönster är behovet av underhåll nästintill obefintligt medan träfönster kräver mer regelbunden omvårdnad.

Material och stil

Vilket material och vilken stil passar husets karaktär? Träfönster och dörr ger till exempel ett tidlöst och genuint intryck och passar ofta äldre fastigheter, medan aluminiumfönster passar ett modernare hus.

Budget

Att byta dörr och fönster bör ses som en investering i din fastighet – nya, moderna dörr och fönster kan många gånger höja värdet på din fastighet. De gör huset vackrare, minskar dina uppvärmningskostnader, kan minska buller och skydda mot solinstrålning. Vad du har för budget spelar dock självklart in i valet av fönster. PVC-fönster är till exempel många gånger ett skonsamt val för plånboken.

Miljöpåverkan

Hur stor den totala miljöpåverkan blir avgörs av dörr och fönstrens material, livslängd samt dess isoleringsförmåga. Genom att välja energieffektiva dörr och fönster gör du en god gärning för klimatet såväl som för din plånbok.

Ta hjälp av en fackman

Sist men inte minst – det lönar sig att ta hjälp av en fackman! På så sätt kan du känna dig trygg med att dörr och fönsterbytet blir regelmässigt och professionellt utfört. Vårt företag  finns med dig i hela processen och ser till att du hittar rätt dörr och fönster efter ditt hus förutsättningar, dina behov och din smak.

Make your Dream AB, guidar dig i dörr och fönster

Våra kompetenta medarbetare guidar dig i ditt val och ser till att du får dörr och fönster av hög kvalitet som både passar din bostad och som du kan förlita dig på långt in i framtiden. Med dina önskemål i fokus ser vi till att resultatet överträffar dina förväntningar av vad nya dörr och fönster kan göra för helhetsintrycket av din bostad.

När du anlitar oss för att utföra ditt fönsterbyte, kan du räkna med ett professionellt utfört arbete utan dolda kostnader Vi är med dig hela vägen från idé tills att dina nya dörr och fönster är på plats. För att säkerställa att du är nöjd med resultatet gör vi dessutom alltid en slutbesiktning av dörr och fönsterbytet tillsammans med dig.

Parkering dörr

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar vårt företag

När du som privatperson anlitar vårt företag, har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Det innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden för ditt dörr och fönsterbyte, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år.

Är du redo att ge ditt hem ett lyft? Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt!

X