Trädgårdarbete

Trädgårdsarbete

Make Your Dream AB – Vi utför trädgårdsarbete på uppdrag eller löpande. Vi klipper gräs och formar häckar, buskar och träd enligt dina önskemål. Inget uppdrag är för litet eller för stort för att vi skall offerera en bra lösning. Trimning av gräs mot husväggar, runt träd, utmed staket. Även röjning av gräs i slänter och diken utförs enligt önskemål. Du kan även utöka servicen till att gälla pool och olika fastighetsuppdrag, som du kan läsa mer om under fastighetsskötsel. Uppdragen oftast även rabatter, diverse omplanteringar och ibland även trädfällning.

Trädgårdsvård

Trädgårdsarbete kan du beställa för enstaka tillfällen eller regelbundet återkommande. Vi ser till att din trädgård är i toppskick, året runt. När vi kommer ut för att jobba i er trädgård, är det lättast att vi första gången får en genomgång på plats. Om det är saker som skall transporteras bort eller ifall vi skall ha med oss något hör du bara av dig via telefon eller om det inte är brådskande berättar dina önskemål vid när vi är på plats så tar vi med det nästa gång. Det kan vara om ni önskar ex. jord eller gödsel eller att grenar och gamla växter behöver transporteras till närliggande återvinningsstation.

Vårstädning

Boka in en vårstädning av oss och låt oss göra trädgårdsarbetet. Vi gör allt från att klippa ner fjolårets perenner, kratta ihop löv, rensa rabatter till att klippa sly, beskära buskar, träd och häckar. På våren händer det mycket i trädgården och att göra en ordentlig vårstädning hjälper verkligen trädgården att få en bra start in i säsongen, som den så väl behöver. Och visst är det skönt att få en fint rensad trädgård med extra touch i kanten.

Sommarskötsel

Vill du njuta av en skön trädgård men bara göra det du vill och har tid med. I så fall har vi lösningen både för sommarstugor, villor och större fastigheter. Gräsklippning, ogräs och annat trädgårdsarbete som stör vilan är ett minne blott med ett sommaravtal hos oss.

Höststädning

På hösten kan det finnas behov trädgårdsarbete med att täcka och skydda känsliga växter, bädda in planteringar med löv från trädgården, klippa ner överblommat, rensa ut sommarblommor. Vi krattar även bort löv från gräsmattan, planterar höst- och vinterfint och mycket mer. Vi gör allt för att trädgården ska få återhämta sig och ladda upp för kommande säsong.

X