Måleri

Målari

Målningsföretag är en bransch- och arbetsgivarorganisation som har till uppgift att utveckla professionell målning i Sverige. Vi gör detta genom att sträva efter kvalitets- och miljöledningssystem, bland annat genom att tillhandahålla kvalificerade tjänster inom medlemstjänster och branschutveckling, samt genom att sträva efter att förbättra affärsförhållandena för våra medlemsföretag och branschen i allmänhet.

Våra kunder är statliga och kommunala företag, byggföretag, förvaltningsföretag, projektledningsföretag och privatpersoner.

Vår vision är att vara den bästa och mest moderna branschen och arbetsgivaren i Sverige där seriösa företag som arbetar med målning vill delta.

INVÄNDIG MÅLNING

Detta är ett vattentätt sätt att göra ett ansiktslyft på vilken lokal som helst. Oavsett om du vill fräscha upp på arbetsplatsen, i hemmet eller i föreningslokalen så kan vi garantera ett resultat som strålar. Inga arbeten är för stora, och inga arbeten är för små. Vi utför våra tjänster inom invändig målning på allt ifrån mindre renoveringsprojekt till bearbetning av mycket stora lokaler. Vår personal har lång erfarenhet av att utföra den här typen av måleriarbeten. För att kunna erbjuda bästa möjliga service hjälper vi våra kunder både med arbete och med val av färg. Det finns mycket att tänka på när det gäller färg och nyans, och med vår expertis kommer du få goda råd om hur du kan tänka.. Våra tjänster utförs alltid med hög professionalitet, och vi tar hand om hela arbetsprocessen – Prisvärt och smidigt!

UTVÄNDIG MÅLNING

Många människor i Sverige väljer att utföra utvändig målning på sina fasader. Särskilt under sommarhalvåret, då vädret i regel lämpar sig bättre än på höst och vinter. Faktum är att denna typ av tjänster är bland de allra mest efterfrågade idag. Arbete med fasad är inte bara nödvändigt för att den ska se fin och fräsch ut. Det är också mycket viktigt för att hålla huset tätt och fritt från fuktskador, särskilt trähus. På vår företag har yrkesverksamma proffs med omfattande expertis inom den här typen av tjänster, såväl fasad som andra mindre projekt. Många vill fräscha upp sitt hus eller sin stuga med lite färg, men är inte lika sugna på att spendera semestern på en stege med en pensel i handen. Vi förstår dem! Genom att anlita ett proffs för detta kan man spara väldigt mycket av sin egen tid. Arbetet blir i regel gjort betydligt snabbare och ofta med bättre resultat om man anlitar en firma. Vi utför utvändig målning  för att ni ska kunna göra roligare saker på semestern. Lämna penseln till oss!

X